Alkoholfritt hyllas i ICA:s tidning
Skärmdump från tidningen Buffé.

Alkoholfritt hyllas i ICA:s tidning

Hyllas den som hyllas bör. I senaste numret av ICA:s tidning Buffé är det alkoholfritt som lyfts fram som det nya svarta.
Av: Nathalie C. Andersson

I artikeln ”Nya drycker till maten” i Buffé tipsas om olika alkoholfria drycker och hur de samspelar med mat. Även den alkoholfria trenden lyfts fram – som ett nytt sätt att kombinera mat och dryck.

– Den alkoholfria vågen ger en helt ny dryckesvärld att upptäcka och uppleva – inte minst i mötet med med mat, säger Johan Swahn till Buffé.

Johan Swahn är en typ av smakdoktor, doktor i sensorik, och hans budskap är tydligt:

– I Sverige har vi tidigare druckit alkohol fredag och lördag men begränsat oss till lingondricka eller mineralvatten måndag eller tisdag. Nu finns det inte längre någon anledning att inte njuta av olika slags måltidsdrycker sju dagar i veckan, säger han till Buffé.

Dela artikeln:
0